Spray Tanning

Miljoenen mensen over de hele wereld wenden zich ieder jaar meer en meer tot de kunst van Spray Tanning, om hun "sun-kissed" look te behouden, ongeacht het weer buiten.
Filmsterren, artiesten en andere publieke figuren gebruiken deze techniek al jaren. Tot zeer recent waren zonnebanken de meest populaire manier om een kleurtje te krijgen.
Maar we zijn ons ook bewust van de gevaren indien men zich te lang blootstelt aan de zon of zonnebank.
Recent onderzoek heeft aangetoond dat het risico op huidkanker bij het gebruik van de zonnebank zeer groot is.
Ook verbranding en vroegtijdige huidveroudering waardoor rimpels en pigmentvlekken zichtbaar worden, is het resultaat van een intensieve beschadiging door de zon/zonnebank.
Daarom is een Tanning het perfecte alternatief om op een veilige, gezonde en snelle manier een prachtige natuurlijk bruine kleur te krijgen.
Door de unieke samenstelling bent u binnen een paar minuten mooi vakantiebruin! Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit!
Azura komt u thuis tannen, voor een perfecte kleur hoeft u de deur dus niet meer uit.
Vooraleer u zich laat tannen is het héél belangrijk dat u eerst de VOOR EN NABEHANDELING goed doorleest!

BEHANDELING
  • Omdat de spraytanning bij u thuis zal gebeuren zorgt Azura voor een pop-up spraytent waarin u kan plaatsnemen.
  • Door middel van een spraygun wordt de tanning vloeistof in minder dan 10 minuten over het lichaam verneveld.
  • Resultaat: De Bronzer zorgt onmiddellijk voor een prachtig bruine kleur, terwijl de DHA component de dode huidcellen over de komende 5-8 uur verkleurt. (Indien u kiest voor een tanning met de "Rapid" zijn de dode huidcellen reeds na 2 uur verkleurd.)
  • Niet schrikken wanneer u later na de tanning uw eerste douche neemt, de voorlopige bronzer zal dan loslaten en het water lichtjes bruin kleuren.
  • In de plaats daarvan zal de eigenlijke DHA gebruinde huid tevoorschijn komen.
  • Er zijn verschillende tinten beschikbaar: zeer naturel, lichtbruin, en zeer bruin (na 6- 8 uur douchen).
  • De aard en de graad van het kleuringsproces wordt bepaald aan de hand van de aanwezige teint.
  • Ook kan gekozen worden voor de "Rapid" (al na 3-5 uur douchen). Hoe later u een douche neemt, hoe meer uw huid verkleurt!
  • Het resultaat van de tanning is het mooiste 1 of 2 dagen na de behandeling.

Uw bruine kleur blijft ongeveer 6 á 10 dagen zichtbaar, daarna zal ze geleidelijk en egaal vervagen, zoals een door de zon gebruinde huid.

Iedereen beschikt over een ander huidtype, dus sommigen worden dadelijk zeer bruin en bij anderen is het eindresultaat wat zwakker.

Als de teint bijna vervaagd is kunt u met regelmatige Spray Tan behandelingen een Top-Up opbouwen waarbij de teint dieper wordt en telkens langer mooi blijft.