Thaise voet -en onderbeen massage

Prijs 60 min: 60 euro
Prijs 90 min: 85 euro
Vermoeide voeten en een zwaar gevoel in de benen: het zijn veelgehoorde klachten. Niet zo vreemd, want onze voeten en benen moeten voortdurend ons lichaam dragen. Deze massage zal veel mensen verlichting kunnen bieden. Het gaat hier bovendien om een energetische massage die op heel het lichaam en geest effect heeft! Met de Thaise voet -en onderbeen massage worden mensen geholpen om weer lichtvoetig door het leven te gaan. Dit hoef je niet al te letterlijk op te vatten, omdat met deze massage, klachten als vermoeide, pijnlijke en zware voeten en benen verholpen worden, maar ook figuurlijk omdat de massage ook op energetisch niveau doorwerkt en zo het complete welzijn van de ontvanger bevordert.

Deze massage is gebaseerd op ontspannende massagetechnieken gecombineerd met meridiaan-en reflexzonetherapie, waardoor de massage doorwerkt in het hele lichaam. De reflexzones in de voeten staan namelijk in verbinding met alle andere delen van het lichaam. Er wordt ook gebruik gemaakt van een speciaal houten massagestokje en een aromatische massagecrème.

Deze Thaise voet -en onderbeen massage is werkelijk het neusje van de zalm. Bij deze massage wordt je energie letterlijk vanuit je hoofd naar je voeten getrokken en is daarom ook ideaal voor piekeraars.

NA AFLOOP LOOP JE WERKELIJK OP WOLKJES!
* Bij de behandeling van 90 min. worden hoofd-nek-schouders ook gemasseerd